Företaget

Hjo bygg & anläggning är ett byggföretag med rötterna i den lilla staden Hjo, precis vid Vätterns västra strandremsa. Företaget startades och drivs av Martin & Pernilla Ekström. Vi har funnits sedan 2001 och har vuxit med c.a en medarbetare om året sedan dess. 

Vår vision är att vara det självklara valet när det gäller all form av byggnation och vi är gärna med tidigt i våra kunders projekt, ambitionen är att ge våra kunder en positiv upplevelse hela vägen fram till färdigt resultat.

Vi är ett byggbolag med hög kompetens och hjälper våra kunder med allt från små renoveringar till stora totalentreprenader. 

Men för oss handlar ett bygge om så mycket mer än bara hammare och spik, vår personal är det som gör skillnad och som vi är extra stolta över att kunna få erbjuda till våra kunder.

Våra medarbetare

Idag är vi 18 anställda, som jobbar inom olika områden på våra byggen, det är snickare, takläggare, plåt och plattsättare, badrumsspecialister. Vi har samarbetspartners som vi sysselsätter inom all branscher så som el, rörmockeri,  måleri, ventilation, VVS, konstruktörer och arkitekter, för att på ett så bra sätt som möjligt kunna erbjuda kvalité och en bra totallösning till våra kunder. 

Vår största styrka sitter i personalen och vi är tacksamma att ha en stark uppställning hela vägen från skrivbordet på kontoret till att spiken är inslagen i erat bygge, det är viktigt att alla delar fungerar smidigt från ekonomi, upphandling till utförandet ute på byggarbetsplatsen, detta uppskattas av våra kunder idag!

Välkommen till Hjo bygg & anläggning

Martin & Pernilla med personal